08:00 - 16:00

Ponedeljak - Petak

Užice

Poslovni centar "Trg", III sprat

(+381 31) 525-300

office@nekretnine31.rs

Dobrodosli na web prezentaciju agencije NEKRETNINE 31. Agencija je osnovana 2008. godine u Užicu i od tada aktivno posreduje pri prodaji i najmu stambenih i poslovnih nekretnina, ali i zemljišta na području Srbije i okruženja. Agencija NEKRETNINE 31 za svoje klijente izdvaja najbolje lokacije u Užicu i okolini. Takođe, posredujemo i pri prodaji zemljišta, industrijskih nekretnina, poslovnih centara i lokala na području Užica, Zlatiborskog okruga i regiona. Agencija je upisana kod resornog ministarstva Vlade Republike Srbije u Registar posrednika, a pod rednim brojem 721. Možete nam poslati upit elektronskom poštom na adresu office@nekretnine31.rs ili kontaktirajte naše agente prodaje na brojeve telefona (+381 31) 525-300.

Kao lokalna agencija, ponosni smo na dosadašnje poslovanje, ali i preporuke zadovoljnih klijenata za koje smo brzo i efikasno pronašli nekretnine u skladu sa njihovim željama i potrebama, ali i aktuelnim zakonskim rešenjima.

Cilj nam je da brzo i lako pronađete sve informacije o ponudi naše agencije, da pronađete stan, kuću, apartman, poslovni prostor ili plac koji do sada niste uspevali da pronađete, a da za to ne izdvojite mnogo novca. Za vas pripremamo i posredujemo u sprovođenju celokupnog administrativnog postupka za prenos vlasništva nad nekretninama, posredujemo u uknjižbi nekretnina u zemljišne knjige, ali i oglašavamo vaše nekretnine na internacionalnom tržištu nekretnina.

Kontaktirajte nas jer

Uvek smo dobro informisani o promenama u zakonodavstvu

Možemo odrediti realnu, ali i dobiti dobru cenu po kojoj ćete moći prodati ili kupiti nekretninu

U mogućnosti da prodamo nekretninu po najboljoj mogućoj ceni i u što kraćem vremenskom periodu

Imamo uvid u promene na tržištu nekretnina, cene, kao i u atraktivnost pojedinih lokacija

Imamo potpunu informaciju o dokumentaciji neophodnoj za zatvaranje transakcije

Kompetentni za sastavljanje standardnih kupoprodajnih ugovora zato što su oni deo naših svakodnevnih aktivnosti.

Niste pronašli odgovarajući oglas? Ne odustajte. Pišite nam. Ako nam budete poslali precizne podatke uskoro možete da očekujete poziv naših agenata ili email sa konkretnom ponudom.